op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Vlaardingen.1.jpg

26 oktober 2018

Geweldige dag gehad.

Vlaardingen.jpg

2 hele lieve mensen kwamen mijn moeder en mij ophalen voor een onvergetelijke dag. En dat is het geworden. Toen ze aankwamen kwam er even een traantje tevoorschijn. Na een lieve uitleg wat er ging gebeuren en haar verteld werd dat dit haar dag zou gaan worden en dat alles mag en niets moest ging mijn moeder vol overgave en heel gelukkig mee. Na een kort ritje kwamen we aan bij blijdorp waar al haar kinderen kleinkinderen haar op stonden te wachten. Als eerste naar het oceanium geweest, om nog een keer naar die prachtige vissen te kijken. En de vlindertuin was ook zeer zeker geweldig succes. Er was een vlinder vast besloten bij haar te blijven prachtig om mee te maken. Alles kon deze dag. Wilde ze ergens niet kijken liepen we door. Was het geweldig dan bleven we rustig 15 min staan. Had ze een slaapje nodig om bij te tanken geen probleem. Mariette en Raymond jullie zijn toppers. Heel erg bedankt voor deze geweldige onvergetelijke dag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens