op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Maarssen.jpeg

25 september 2018

Mooie laatste dag op het strand

Onze lieve vader en man wilde heel graag nog een laatste keer naar het strand in Katwijk. Nog een keer de zee horen ruisen, de hond zien spelen in zand en de wind door de haren voelen. Dankzij Stichting Ambulancewens kon deze wens in vervulling gaan. Op maandag 3 september stond de wensambulance klaar, samen met 2 hele lieve vrijwilligers. Die reden ons naar Katwijk en de ambulance stopte op het strand. Daar hebben we heerlijk een halve dag bij een strandtent gezeten, mooie foto’s gemaakt en spelletjes gespeeld. Het was een prachtige dag. Onze vader heeft hier zo van kunnen genieten. Deze bijzondere dag zullen we nooit meer vergeten en daarom willen we de stichting onwijs veel bedanken!

Helaas is onze Ray de dag erna, dinsdag 4 september overleden. Omdat wij Stichting ambulance wens zo dankbaar zijn hebben we tijdens zijn afscheidsdienst aan iedereen in plaats van bloemen, een donatie voor deze stichting gevraagd. We hebben hiermee €1700 opgehaald. We zijn hier heel blij mee want we hopen dat met dit geld nog heel veel andere wensen waargemaakt kunnen worden!

Liefs fam. Vroone

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens