op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Utrecht.jpeg

25 september 2018

Afscheid huis en zee

Mijn zus die terminaal is en in een zorghotel in Utrecht verblijft wilde nog heel graag naar haar huis in Nieuwegein waar ze 40 jaar woont om afscheid te nemen van het huis en de buren. Ze zag er tegen op ivm het emotionele. De medewerkers van Ambulance Wens, Jeanet en Ed, stelden haar direct op haar gemak en gaven aan de hele dag voor haar beschikbaar te zijn. Mijn zus gaf aan hooguit een a anderhalf uur nodig te hebben. Ed en Jeanet voorspelden haar dat ze er energie van zou krijgen en dat klopte volkomen! Na het bezoek aan haar huis wilde ze nog heel graag naar zee. Daar konden ze voor zorgen en wij zijn met de ambulance en nog een volgauto naar Katwijk gereden. De ambulance werd tot aan het de golven gereden en mijn zus en de familie hebben een onvergetelijke tijd daar door gebracht dank zij uw stichting en uw geweldige vrijwilligers Jeanet en Ed. Armand Jennekens

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens