op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20180818_132614.jpg

20 augustus 2018

Een dag later

Gister zijn mijn moeder en ik opgehaald door twee kanjers van deze geweldige Stichting Ambulance Wens. Vrij kort ervoor.. Afgelopen donderdag had ik mijn moeder aangemeld voor een wensdag. Het werd allemaal supersnel in orde gemaakt. Een kwartier na het invullen van het formulier werd ik al gebeld en kon ik mijn moeder vertellen dat ze een mooie dag ging hebben op de plek waar zij nog eens heen wilde met mij.

Eenmaal gister.

Wij werden opgehaald zoals afgesproken om 12:00. Inclusief beertje Mario! Alles ging soepel. Op de brancard met een heerlijke deken en voldoende kussens. Goed stevig en op een prima matras. De auto in.. Alles keurig, airco en al erin. Geen hobbels onderweg of gekke dingen. Op naar Ouwehand Dierenpark. Hier wilde mijn moeder graag eens een keertje heen, om de Panda's te zien.

In het park aangekomen kon mijn moeder alles vragen dat ze hebben wilde. Wilde ze wat te drinken.. Eten.. Een kick en werd geregeld. Onze kanjer chauffeur stelde voor poffertjes te halen. Nou.. die luste moeders wel en de flinke beker ijs ging er ook wel in tussen een geweldige zeeleeuwenshow en kijken bij de Panda's door. Mijn moeder werd overal heen gereden waar ze maar wilde. Wilde ze naar de ijsberen, gingen we naar de ijsberen. Wilde ze naar de pinguïns.. ging ze naar de pinguïns. Zelfs toen mijn moeder aangaf niet zo lekker te liggen werd dit in no time opgelost. Echt waar.. complimenten!! De chauffeur. Wat was dat een leukerd. Die had genoeg enthousiasme in zich. De verpleegkundige.. ook zo geweldig mens.

Dit zijn Mensen met een hartje van goud. Moet men zuinig op zijn! Mijn moeder heeft genoten. Hoop dat er nog vele mensen de wens die ze nog hebben uit gaan laten komen dankzij deze fantastische Stichting. Donateurs. Al de centjes die gedoneerd worden.. Komen zo goed terecht zoals we zelf al vele keren hebben mogen zien. Een klein kijkje in de wensdag van een ander. Nooit gedacht.. dat ik een kijkje zou delen van mijn eigen dierbare haar wensdag. Mijn eigen moeder!

Dit deel ik met en uit liefde. Een ieder die in dezelfde situatie zit als mij.. of mijn moeder... Zoek contact met deze stichting! En verder kan ik niets anders zeggen dan.. Jullie allemaal heel veel sterkte en kracht gewenst. Donateurs bedankt dat jullie mensen DIT gunnen.

Stichting Ambulance Wens.. Geweldig! Jullie zijn allemaal stuk voor stuk helden! Bijgevoegd wat mooie foto's .. En nogmaals bedankt voor ALLES!!!

Liefs, Jamie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens