op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180729-WA0002.jpg

1 augustus 2018

Nog een keer naar huis

Op 29 juli werd Hans Houthuijzen in het Tergooiziekenhuis te Blaricum opgehaald door Marianne en Ad van de Stichting Ambulance Wens om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. Amper vijf weken geleden voelde hij zich niet zo goed na een etentje op zijn verjaardag. Ik was bij hem om dit te vieren. Met hulp van een gast in het restaurant zorgden we ervoor dat Hans in de auto kwam. Hij wilde per se naar huis en dan de huisarts bellen. Zover is het niet gekomen. Bij zijn huis aangekomen viel hij samen met mij languit in de voortuin. Direct de ambulance gebeld en naar het ziekenhuis. ’s Nachts meldde de arts na diverse onderzoeken dat Hans een kwaadaardige hersentumor heeft. Een aantal weken kwam de definitieve uitslag: een niet te behandelen tumor. Zijn einde nadert nu met langzame en wrede schreden. Hij wilde absoluut nog een keer naar huis om afscheid te nemen van zijn poes, de vissen, de vogels en zijn huis zelf. Door de geweldige, lieve inzet van Marianne en Ad was dit heel succesvol. Hij heeft genoten. Dank voor alles wat jullie deze dag hebben gedaan om deze laatste wens zo mooi mogelijk in vervulling te laten gaan.

Met lieve groet,

Ingrid de Vries

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens