op dit moment 19304 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.235.jpg

30 juli 2018

Verjaardag

Het was halverwege vorige week dat onze (schoon)vader en opa aan de verpleging in het Amphia ziekenhuis de wens uitsprak nog één keer naar huis te willen gaan en zijn verjaardag te vieren. Door de verpleegkundige werden wij er op gewezen dat dit soort wensen werkelijkheid gemaakt worden door de stichting Ambulance Wens. Nadat in het ziekenhuis het licht op groen was gezet door de behandelend arts hebben we op internet de homepage van de stichting bezocht, het aanmeldformulier ingevuld en nog diezelfde middag werden wij door de stichting teruggebeld. Binnen een mum van tijd was de afspraak gemaakt.

Zondag 29 juli was de grote dag. Om 14 uur kwamen de vrijwilligers Inge en Ad in hun ambulance aan bij het ziekenhuis om Luuk een onvergetelijke middag/avond te bezorgen. De middag bestond uit een bezoek aan het appartement waar Luuk tot aan zijn ziekenhuisopname met zijn vrouw woonde. Nog één keer in zijn favoriete stoel op zijn favoriete plekje. Hierna werd de middag vervolgt met een bezoekje aan het huis van zijn dochter om daarna een verjaardagsborrel te drinken in de heerlijke tuin van zijn zoon. Verhalen verteld, foto’s gemaakt. Het was toen al bijzonder. Naast deze bezoeken wilde Luuk ook graag nog een keer uit eten met zijn gezin, broer en schoonzus. In totaal waren we met 13 man. Inge en Ad brachten Luuk in de ambulance naar het centrum van Breda waar hij vanaf de brancard werd overgezet in een rolstoel. Restaurant Rhodos was de bestemming. Hier had Luuk vorig jaar ook zijn 80e verjaardag gevierd. Een heerlijke avond met volop eten en drinken volgde. Er zijn veel foto’s gemaakt, verhalen verteld en er is veel gelachen. Helaas kwam er ook aan deze fantastische avond een einde. Met zijn allen hebben we Luuk naar de ambulance gebracht waarbij een emotioneel afscheid volgde. Ad en Inge hebben Luuk teruggebracht naar het Amphia ziekenhuis, zijn wens in vervulling gebracht. Restaurant Rhodos bedankt voor de gastvrije ontvangst. Stichting Ambulance Wens en dan in het bijzonder Inge en Ad enorm bedankt voor het verwezenlijken van een wens waarvan wij een week geleden nog dachten dat dit niet haalbaar zou zijn.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens