op dit moment 19242 wensen vervuld 1428 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Wensdag_opa_4_juli_2018.JPG.jpg

9 juli 2018

Pannenkoeken eten

Onze zieke opa (Rob Haazelager) had nog een grote wens. Hij wilde graag met alle kinderen en kleinkinderen pannenkoeken eten in de Lage Vuursche. Via Vivium thuiszorg zijn wij in contact gekomen met stichting ambulance wens, die al binnen twee dagen in staat waren om deze grote wens in vervulling te laten gaan. Voor onze opa was het een grote verassing, hij wist van niks. Op woensdag 4 juli kwamen Jan en Marian met de ambulance opa ophalen. Mario (het beertje) werd overhandigd aan opa en het ijs was gelijk gebroken. Wat meteen bij de opa de vraag opriep “wat gaat er gebeuren?”. Opa liet het helemaal over zich heen komen en was razend benieuwd. Oma en ik gingen met hem mee in de ambulance. Onderweg naar de Lage Vuursche kreeg hij pas door waar we heen gingen. Bij de Lage Vuursche stonden bij aankomst alle kinderen en kleinkinderen hem op te wachten. Opa vond het geweldig en we hebben met z’n allen heerlijk pannenkoeken gegeten. Na het eten van de pannenkoeken kwamen Jan en Marian met de vraag of opa nog ergens langs wilde rijden. Hij wilde graag nog een keer langs zijn gehandicapte broer die op Sherpa woont in Baarn. Ook nadat deze wens in vervulling werd gebracht zijn we weer huiswaarts gegaan. Opa was heel erg moe maar had het zeker voor geen goud willen missen. Jan en Marian, bedankt voor jullie fantastische begeleiding. Wij hopen dat jullie nog vele mooie wensen mogen vervullen.

Groetjes,

Suzanne Haazelager

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens