op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180707-WA0004.jpg

8 juli 2018

Ik voelde me een prinses

Ik ben Janny van Osch. Ernstig copd, op de transplantatielijst bovenaan met 3 mensen. Voor mij is een uitje geregeld naar het strand, dat wilde ik zo ontzettend graag nog eens. Maar met mijn hoge zuurstofgebruik was dat bijna onmogelijk....dacht ik. Voor jullie was het geen probleem. 7 flessen zuurstof mee. Een heerlijk liggende brancard en op pad naar de zee. Wat een heerlijke lucht en wat viel er veel te zien. Xandra en Gerrit hebben mij en mijn partner begeleid. Zo lief, zo attent, ik voelde me een prinses. Ik zal deze dag en jullie cadeau nooit meer vergeten. Nogmaals ontzettend bedankt!.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens