op dit moment 21079 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image1.2.jpeg

28 juni 2018

Hazes

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een wens hebben ingewilligd voor mijn zieke broer Dirk van Baaren uit Amerongen. Vorig jaar gaf mijn broer aan naar Holland zingt Hazes te willen( hij was toen al ziek). Maar door de tijd heen kreeg hij meer uitzaaiingen en kon hij bijna niet meer gewoon zitten. Ik dacht dit houdt hij nooit vol om +/- 3.45 uur. Ben toen gaan googglen en kwam zo op jullie site terecht. Heb toen verzoek ingediend en diezelfde dag werd ik terug gebeld met de mededeling dat jullie ermee aan de gang gingen. Zo gezegd zo gedaan. 20 april kwam chauffeur Jan & verpleegkundige Jan maar Amerongen. Super lieve en leuke mannen. 16.45 uur vertrokken we met z’n allen richting A’dam waar we eerst bij KFC onze maagjes hebben gevuld. Mijn man ik ik zijn daarna naar de parkeerplaats van ziggo dome gereden. Jan &Jan, mijn broer en schoonzus zijn met ambu naar achterin gang ziggo dome gereden. Bij binnen komst had de directie van Ziggo Dome een speciaal plekje voor ons gereserveerd in de VIP zone, afgeschermd door een gordijn en er stonden stoelen voor ons klaar. We hebben genoten van een mooi uitzicht en gratis drankjes. Dit is iets om nooit te vergeten. Super, super bedankt. Heb grote bewondering voor jullie stichting.

Een warme groet,

Sandra Akkerman-van Baaren

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens