op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.234.jpg

28 juni 2018

Toch nog een mogelijkheid.

Hierbij mail ik u het verslagje wat ik heb gemaakt over de wens van mijn vader (Joop Colijn). Deze is vervult op 24 juni 2018.

Op donderdagavond 21 juni vulde ik het intake formulier in van Stichting ambulance wens. De wens was bedoeld voor mijn terminaal zieke vader. Hij verblijft momenteel in een hospice en had nog 1 grote wens. Hij zou zo graag nog een keer met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen willen varen. Aangezien hij niet meer mobiel is, was er dus een probleem waarvan wij dachten dat het niet meer mogelijk zou zijn om deze wens te vervullen. Toen las ik in de hospice een brochure over stichting ambulance wens en ben ik verder op de site gaan lezen. Er was dus toch nog een mogelijkheid.

Vrijdag was er al contact met Stichting ambulance wens en hebben we overlegd om het op korte termijn te plannen. Zondag 24 jun 2018 werd de datum dat mijn vader door de ambulance zou worden opgehaald. Samen met mijn moeder vertrokken ze om half 10 richting Friesland voor een mooie rondvaart over de Friese meren. Alle kinderen en kleinkinderen hadden zich inmiddels al verzameld bij de boot voordat de ambulance aankwam en wat vond mijn vader dat leuk.

De vrijwilligers deden het echt op een fantastische manier vol humor maar met respect. Hij en wij vonden het echt fantastisch. Tijdens de lunchvaart hebben we nog met zijn allen genoten van een heerlijk uitgebreide koffietafel. Mijn vader genoot van al het moois wat hij buiten en binnenin de boot zag. Wat is het fijn om nog even te ‘vergeten’ dat je zo ziek bent en te kunnen genieten van alles om je heen.

Op de terugweg in overleg met de vrijwilligers nog een klein extra bezoek afgelegd aan ons nieuwe bedrijf/kantoor. Mijn vader is hier apetrots op en had deze nog niet gezien en dat zou eigenlijk ook niet meer gaan gebeuren. Wat vond hij het mooi dat hij het nog heeft kunnen zien. En ik natuurlijk ook :-).

Namens de hele familie en in het bijzonder namens mijn vader: Stichting ambulance wens, bedankt voor deze mooie onvergetelijk herinnering. Het was TOP!!

Met vriendelijke groet,

Anjo Colijn

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens