op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.233.jpg

25 juni 2018

Visje eten bij Simonis

Onze moeder had nog een laatste wens; een visje eten bij Simonis in Scheveningen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan met een terminaal zieke moeder. Na 1 telefoontje met de wensambulance was alles geregeld. 3 dagen later, 11 juni ging het al gebeuren. Gewoon geweldig! Om 9.30 uur stonden mijn zussen, broer, schoonfamilie en kleinkinderen klaar om te vertrekken naar Scheveningen. Voor ons toch een reis van 2 uur. De ambulance was er tijdig, ik mocht bij moeder in de ambulance. De voorpret was er al drie dagen, de reis naar Scheveningen was vermoeiend maar goed te doen. Aangekomen in Scheveningen hebben we eerst over de boulevard gewandeld, toen bij Simonis het visje gegeten waarna we ook nog eens de pier bezocht hebben. Hier kon moeder over het strand en de zee uitkijken. Wat heeft ze genoten, om 14 uur zijn we aan de terugreis begonnen en om 16.15 waren we thuis. Een was een geweldige dag. Onze lieve moeder is anderhalve dag later overleden maar wel met een laatste wens die nog in vervulling was gegaan. Het hele team en iedereen van Stichting Ambulance wens Nederland, hartstikke bedankt voor het uitvoeren van deze laatste wens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens