op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180614-WA0002.jpg

22 juni 2018

De âlde feanen

Door het team “Om de Mar” van thuiszorg De Friese Wouden is een aanvraag ingediend bij de Stichting Ambulance Wens Nederland met de vraag of mijn wens, het maken van een rondvaart in het natuurgebied rondom “De âlde feanen” bij Eernewoude en Grou, mogelijk zou zijn. Dit is een wens van mij omdat mijn toekomstperspectief zeer beperkt is door mijn ernstige ziekte. Op maandag 11 juni is het eerste contact gelegd en op donderdag 14 juni was het al zover. Op 14 juni 2018 zijn wij door de vrijwilligers Ronald en Erica opgehaald voor deze rondvaart. Samen met ons gezin hebben wij een prachtige middag gehad. Het is een prachtige en waardevolle rondvaart geworden in het prachtige natuurgebied waar wij zelf ook vaak hebben gevaren. Wij willen de Stichting en in het bijzonder Ronald en Erica bedanken voor hun enthousiasme (“Nee- kennen we niet”) en hulpvaardigheid waardoor dit een fantastische en onvergetelijke middag voor ons is geworden.

Heel erg bedankt.

Familie Kooistra

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens