op dit moment 21104 wensen vervuld 1600 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSCF2262-1.JPG.jpg

13 juni 2018

Het uitzicht over de golven

Vandaag is de dag dat mijn laatste wens in vervulling zal gaan Dit allemaal met dank aan de stichting ambulance wens, vanuit De Tienthoven te Krimpen a/d IJssel is de aanvraag geregeld en heb ik de keuze gemaakt nog een keer naar Scheveningen te gaan om de zee te kunnen horen zien en ruiken.Om 12.00 uur werd ik door de ambulance opgehaald Ron mijn partner mocht mee in de ambulance .Mijn moeder en zus volgden in hun eigen auto daarna naar Scheveningen gereden. Toen eerst wat gedronken en gegeten wand het was een mooie ,warme dag .Jaap de chauffeur had inmiddels aan het eind van de boulevard een rolstoel met brede banden kunnen geregeld om dicht bij de zee te kunnen komen. Lekker genoten van de openheid en het uitzicht over de golven. Daarna terug naar de ambulance bij de ambulance nog iets fris gedronken en de terugreis volgde het was druk maar we konde gelukkig langzaam doorrijden. Rond 18.00 uur weer thuis met een heel tevreden en dankbaar gevoel. Annemiek heeft ons de hele middag goed in de gaten gehouden en ondersteund waarneer noodzakelijk waarvoor dank. Jaap heeft ons veilig vervoerd en geholpen met de rolstoel en de brancard. Mede namens hun inzet, toewijding en entausiasme kan deze dag als een zeer geslaagd worden beschouwd onzedank hier voor.

Groetjes van Anja, Ron ,moeder en zus

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens