op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20180601_194556_resized.jpg

9 juni 2018

Nog één keer naar het café

Wat hebben jullie ons en onze (schoon) moeder vorige week een geweldige avond bezorgd! Vorige week hoorde wij dat onze (schoon) moeder niet lang meer te leven heeft. Ondanks ze al lange tijd ziek was, kwam dit als een enorme klap bij ons aan. Zij vertelde ons dat ze graag nog één keer naar het café wilde gaan, waar zij al jaren kwam. Wij moesten lachen. ‘Hoe wil je dat nou weer voor elkaar krijgen?’. Uiteindelijk werd ons duidelijk dat ze geen grapje maakte en dit echt wilde doen. Tja, als dat haar laatste wens is.. waarom zouden wij tegenwerken? Ik ging naar de verpleging en legde de situatie uit. Zij vertelde mij dat het heel erg zwaar voor haar zal zijn om via een rolstoel taxi naar het café te gaan. Zij vertelde mij toen over Stichting Ambulance Wens. Ik had er nooit van gehoord, maar belde gelijk om te vragen hoe en wat. Elly stond mij te woord en zij dat ik het inschrijf formulier moest invullen. Ik deed dat en binnen een kwartier werd mijn vriend gebeld. Hij hing op en zei dat jullie zouden komen. Wauw, zo last minute. Situatie uitgelegd en jullie kwamen die avond onze moeder ophalen om haar laatste wens uit te laten komen. In het café waren alle bekende van haar aanwezig. Enerzijds waren wij zelf in extase en heel erg blij dat jullie dit mogelijk hebben kunnen maken. Anderzijds was het een zeer emotionele avond. Iedereen was in het café, stuk voor stuk liepen ze langs onze moeder om haar te groeten. Veel mensen waren in tranen die avond. We hadden nooit gedacht dat ze het zo lang zou volhouden, om 12 uur ging ze pas terug naar het verpleeghuis. Ze heeft een fantastische avond gehad en dat allemaal dankzij jullie. Wij en onze (schoon) moeder zijn jullie enorm dankbaar en hebben diep respect voor wat jullie doen. Jullie maken het mogelijk om een laatste wens uit te laten komen van iemand die niet lang meer te leven heeft. Jullie zorgen voor een herinnering die altijd zal heugen. Jullie zorgen ervoor dat zowel patiënt als familie kunnen terugkijken op een mooie afsluiting van het leven. Wat zijn wij blij dat Stichting Ambulance Wens bestaat! Wij zien nu veel verbaasde gezichten van mensen aan wie wij dit verhaal vertellen. Iedereen is verbaasd, verast en opgewekt over dit mooie verhaal, wat door jullie is mogelijk gemaakt. Wij zullen deze geweldige ervaring delen met anderen! Nogmaals, Elly en Frank, bedankt! Liefs, Marie, Victor & Sila

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens