op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20180526-WA0007.jpg

6 juni 2018

Er bij te zijn!!

Wat een teleurstelling…. Twee dagen voor de huwelijksdag van mijn oudste zoon Jacco werd ik met spoed bij het ziekenhuis afgeleverd en moest een buikoperatie ondergaan. We hadden ons er allemaal op verheugd dat de beide ‘zieke vaders’ (ook bruid Janneke’s vader kampt met zijn gezondheid) er bij zouden zijn op die voorspeld zonovergoten dag in Nieuwkoop.

De operatie in het St. Antoniusziekenhuis Nieuwegein verliep voorspoedig. Vlak na de ingreep voelde ik me, op de morgen van de bruiloft, lichamelijk goed. Verbaasd en vol ongeloof hoorde ik de medewerkster van de IC-afdeling zeggen ‘dat ze het geregeld had…’. De (voor mij tot dat moment onbekende) Stichting Ambulance Wens was gevraagd hulp te bieden, en dat was gelukt. Binnen een paar uur was het mogelijk geworden dat een ambulance met twee vrijwilligers van de Stichting beschikbaar was om mij naar de Remonstrantse Kerk van Nieuwkoop te brengen en….. er bij te zijn!!

Eigenlijk geloofde ik het pas écht toen chauffeur Klaas en verpleegkundige Ursula met een brancard in vol ornaat naast mijn bed stonden. Uitgezwaaid door alle lieve mensen op de IC van het Antonius reden we in een prachtige knalgele ambulance door het zonnige Groene Hart. Ruim op tijd werd ik met brancard en al vóór in het kerkje geplaatst.

De glimmende open auto van het bruidspaar werd geparkeerd op de oprit, en door een haag van bruiloftsgasten liepen ze naar het kerkje. Waar ineens de deuren open zwaaiden….. De emoties op het gezicht van Jacco en Janneke zal ik nooit meer vergeten. Mijn eigen emoties en die van alle gasten….het had zo een script voor een Hollywood-tranentrekker kunnen zijn. Prachtig!!

Nog helemaal onder de indruk van alles wat ik meemaakte, reden we aan het eind van de middag weer terug naar Nieuwegein. Klaas en Ursula gaven de dag met hun positieve en vrolijke bijdragen nóg meer glans dan die al had. Ik wil ze dan ook enorm bedanken voor hun geweldige bijdrage aan beslist één van de mooiste dagen van mijn leven!! Het is toch echt geweldig dat er mensen zijn die twee dagen per maand een dag vrije tijd inleveren om andere mensen gelukkig te maken!!

Tot slot wil ik de Stichting Ambulance Wens bedanken voor de mogelijkheid die ze hebben geboden, maar ook voor de flexibele manier waarop een en ander kon worden gerealiseerd! Het is toch prachtig dat er al zo veel mensen (ik was nummer 10.900) hebben mogen genieten van “een ultieme wens” die door de Stichting en haar vrijwilligers wordt gerealiseerd!!

Peter Hooftman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens