op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Varen_door_de_Biesbosch_2.JPG.jpg

4 juni 2018

Samen varen door de Biesbosch

Lieve mensen van de ambulancewens,

Op 3 mei 2018 hebben jullie de wens van Annie Meeuwsen uit laten komen. Nog een keer samen varen op een rondvaartboot. Om 13.00u kwamen de vrijwilligers Aad en Monique met de wensambulance naar Druten om Annie op te halen. Annie zat al helemaal klaar om mee te gaan naar Drimmelen om daar een rondvaart te maken door de Biesbosch. Tijdens de 1,5 durende rit met de ambulance vielen de oogjes van Annie af en toe wel eens dicht, maar dat mocht de pret niet drukken. Bij aankomst in Drimmelen lag de rondvaartboot al te wachten om aan boord te gaan. De medewerkers van rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw hadden al een mooie plek gereserveerd. Annie werd met de brancard vooraan op de boot langs het raam geplaatst. We hadden daar met ons allen een prima uitzicht om alles te kunnen zien. Tijdens de 2 uur durende tocht hebben we genoten van de schitterende natuur in de Biesbosch. Samen met Annie hebben we heerlijk genoten op de boot van de rust. Tegen 17.00u konden we weer van boord en zijn we weer richting Druten gereden met de ambulance. We kijken samen terug op een hartverwarmende middag met elkaar. Speciaal woord van dank voor de vrijwilligers Aad en Monique die deze middag voor ons tot een onvergetelijke dag hebben gebracht. Geweldig jullie hulp,liefde en geduld. Dankjewel Kees om deze wens te organiseren en ook dank aan de vele donateurs die het mogelijk maken om al deze onvergetelijke wensen te vervullen.

Dankbare groeten,

Annie,Gert-Jan en Fred Meeuwsen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens