op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0548.JPG.jpg

4 juni 2018

Een dag waar iedereen naar uitkeek

18 mei 2018, zou onze dochter gaan trouwen Een dag waar iedereen naar uitkeek. Helaas bleek dat onze 88 jarige (schoon)moeder door haar broze gezondheid hier niet bij kon zijn. Door de afstand van 150 kilometer kon ze niet bij de bruiloft van haar enige kleinkind zijn. Maar gelukkig was er een oplossing, de Stichting Ambulancewens. Jan, de chauffeur en Judith de verpleegkundige kwamen haar ophalen. Onze (schoon)vader mocht naast zijn vrouw in de ambulance zitten. Tijdens de ceremonie zorgde Jan en Judith dat ze met de brancard de beste plaats had. De hele dag werd er goed voor haar gezorgd. Het was heel bijzonder dat haar oma bij de bruiloft kon zijn. Voor iedereen gaf het iets extra’s dat ze erbij was. Wij willen Jan en Judith bedanken voor hun bijdrage aan deze onvergetelijke dag. Wij zijn heel dankbaar dat de vrijwilligers van de Stichting Ambulancewens er zijn. Omdat het belangrijk is dat ook andere mensen gebruik kunnen maken van de ambulance doneren mijn (schoon)ouders EUR 500 en wij EUR 100.

Nogmaals hartelijk bedankt, Familie Dekker

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens