op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
eft1.jpg

31 mei 2018

Een laatste keer naar de Efteling

Als laatste wens had onze (schoon)moeder/(groot) oma nog één laatste wens; naar de Efteling. Weken lang heeft ze aangegeven nog een laatste keer naar het pretpark te willen. Al jaren is zij nierpatiënt en dyaliseert ze 3 keer per week in het ziekenhuis. Na een breuk in de heup is haar mobiliteit achteruit gegaan en zagen wij het niet voor mogelijk dat ze nog een keer naar de Efteling zou kunnen. Op 21 mei 2018 was het dan toch eindelijk zo ver; ze kon naar de Efteling! Door Stichting Ambulancewens is haar laatste droom uitgekomen. Alles werd vlot en goed geregeld zodat alle zorgen werden weggenomen. Op een zonnige dag is ze eerst door heel het sprookjesbos gereden en hebben we tussendoor lekker gegeten. Ze heeft zelfs de virituele tour van de Droomvlucht gehad! Mede door Maarten en Hans is deze dag onvergetelijk geweest. Twee zorgzame, aardige mannen die haar een geweldige dag hebben bezorgd. Samen met haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen heeft ze een fantastische dag gehad! Stichting Ambulancewens, bedankt!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens