op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
DSC04702_1.JPG.jpg

20 mei 2018

Nog een keer naar Groede in Zeeland

Nog een keer naar Groede in Zeeland, dat was de wens van mijn vader. Een laatste keer naar de plek waar mijn vader en moeder en wij als kinderen heel wat vakanties hebben doorgebracht. Vanuit camping Groede over het strand lopen en dan als afsluiter een hapje en drankje bij Strandpaviljoen Puur, dat was altijd genieten samen. Dankzij de Stichting Ambulance Wens is deze wens in vervulling gegaan en wat hebben we genoten met z’n allen op deze prachtige zonnige 4e mei. Heen en terug met de ambulance vanuit Limburg naar Zeeuws-Vlaanderen, een lange rit maar de moeite waard! Mijn vader heeft genoten van de wind door zijn haren, de geur van de zee, de verhalen over de voorbijvarende boten en natuurlijk de vissoep en de dame blanche. Wij willen de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens, de eigenaar en het personeel van Strandpaviljoen Puur en de eigenaar van strandcamping Groede bedanken voor hun medewerking aan deze fantastische dag, een dag om nooit te vergeten!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens