op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Jan7.jpg

20 mei 2018

Een laatste wens met een lach en een traan...

Samen hebben we op die donderdag 19 april een geweldige dag gehad samen met Jan. Jan zat al in zijn 10e jaar met de ziekte van Kahler (beenmergkanker) en ging gepaard met veel pijn en ziekenhuisbezoeken. De wens kwam tot stand omdat wij (dochter van Jan) als gezin naar een dierentuin geweest waren en Jan de foto’s hiervan te zien kreeg was zijn antwoord: ‘Dit zou ik zo graag nog eens willen doen met mijn familie..een dag naar een dierentuin.’ We aarzelden geen moment en zijn het internet gaan bekijken en zoeken naar Stichting Ambulancewens. We kenden deze stichting omdat vrienden van ons ook hier al eens een mooie laatste wens hadden kunnen regelen voor hun familielid. We vulden online het wensenformulier in en werden de volgende dag al gebeld. Ongelooflijk zo gemakkelijk, prettig en zo snel want een paar dagen later stonden ze donderdag 19 april rond 9.30u voor de deur om vervolgens te vertrekken naar de Burgers Zoo in Arnhem. Onderweg waren de woorden van Jan: ‘Deze dag zal ik nooit meer vergeten en wat mooi dat jullie dit hebben geregeld voor mij’ en hij kreeg de tranen in zijn ogen. We hebben zo’n goede en lieve hulp gehad van de Ambulancewens vrijwillgers Jannie en Ger. Die zonnige dag hebben we samen heerlijk kunnen genieten en gewandeld door het hele park. Hij genoot van alle dieren die hij heeft gezien en uiteraard van het samenzijn met zijn familie. Deze dag hebben we afgesloten bij de Mc Donalds in het Outlet Centre in onze woonplaats Roermond. We hadden samen nog afgesproken om de foto’s van deze dag in het weekend te bekijken maar helaas mocht het zover niet meer komen... 2 Dagen later op zaterdagavond 21 april is Jan in de avond overleden... Na die mooie zonnige dag in de dierentuin is het heel snel gegaan met hem, hij was moe, hij was op. Al zijn energie heeft hij op die dag nog gegeven en toen was het goed geweest voor hem. Jan heeft gestreden tot de laatste dag maar nu heeft hij zijn rust gevonden met een hele mooie herinnering die niemand hem meer afneemt. We willen heel graag de Stichting Ambulancewens Nederland bedanken voor deze laatste wens van Jan. Jullie leveren een zeer goede en dankbare dienst. Respect en ga zo door!

Met vriendelijke groet,

Tina, Dennis, Dylan, Sylvie, Chelyssa, Mieke, Peter en Yvonne

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens