op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.3.png

2 mei 2018

Nog één keer er samen op uit…..

Dat is zoals stichting Ambulance wens op hun folder schrijft…… Onze (schoon)zus Aps uit Deventer lijdt aan een ongeneselijke ziekte en beetje bij beetje moeten wij als familie afscheid nemen van haar. Alle tijd om afscheid te nemen is ons gegund en ook Aps heeft haar laatste wens uit kunnen spreken “nog één keer zwemmen”. Wie had gedacht dat dit mogelijk gemaakt kon worden! Stichting Ambulance Wens heeft het mogelijk gemaakt. Op 25 april kwamen twee toppers, Marian en Paul uit Rotterdam om de wens van Aps in vervulling te laten gaan. Deze twee super lieve mensen hebben Aps meegenomen naar de Scheg in Deventer waar wij samen met haar nog een middag hebben mogen zwemmen. Deze middag is een ongelofelijke mooie herinnering voor ons en Aps heeft genoten van dit intieme moment. Aps en wij als familie hebben bewondering en respect voor Marian en Paul en willen hen dan ook super bedanken voor hun inzet. Wat een TOPPERS!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens