op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
wensamb._2.jpg

9 april 2018

Onze vader had een heerlijke dag

Op 28 september 2017 werd onze vader Siem, opgehaald door de Stichting Ambulance Wens, vanuit het Hospice Wageningen. In Heelsum stapten mijn vriend Wasco en ik in de Ambulance achterin en gingen bij mijn vader zitten. We reden naar Giethoorn. Voorin zaten de twee vrijwilligers van de Stichting. Mijn zus Marja en haar vriend René gingen per auto van Delft naar Giethoorn. Daar aangekomen werd de brancard door de verpleegkundigen uit de Ambulance gereden en vervolgens bij restaurant het Zwaantje weer naar binnen gereden. We waren nu met z'n zevenen. Mijn vader hield van lekkere dingen dus we gingen eerst uitgebreid koffie drinken en een pannenkoek was ook absoluut een must, voor Siem. Het was heel gezellig met z'n allen om de tafel. Daarna gingen we varen! De brancard met Siem werd heel professioneel op een boot gereden, met slimme trucjes waarbij een deel van de boot omhoog en omlaag kon. Siem lag voor het raam en kon alles goed zien. De mooie huisjes van Giethoorn langs het water en daarna uitzicht over een grote plas van de Wieden. Siem is zijn hele leven vogelaar geweest en ging vroeger vaak in de Wieden vogels kijken. We hadden nu ook z'n verrekijker mee en hij deed even net of hij weer ging vogels kijken. Hij was daar wel een beetje te moe voor maar hij genoot enorm. Na de rondvaart die lekker lang duurde, gingen we nog bij het Zwaantje een sapje drinken. Het weer was enorm opgeklaard, de zon brak door en we konden heerlijk buiten zitten. Daarna reden de mensen van de Stichting ons weer helemaal naar Heelsum en Wageningen. Onze vader had een heerlijke dag gehad en genoot van alle aandacht en de laatste keer dat hij een tochtje naar zijn geliefde natuurgebied heeft kunnen maken. Wij hadden niet gedacht dat hij 9 dagen later al zou overlijden, maar zo is het gegaan.

Wij zijn de Stichting erg dankbaar en wij vonden de twee vrijwilligers ook zeer kundig en sympathiek. Ook namens mijn zus Marja,

Evelyn van Huijzen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens