op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
AmbulanceWensBeer.jpg

23 maart 2018

Mooie wensdag

Op maandag 12 maart werd de wens van onze beste vriend vervuld. ’s Ochtends werd meneer om 9.10 uur thuis opgehaald met de ambulance door vrijwilligers Kees en Bianca. De wens die vandaag centraal stond was: “een bezoek aan de training en het stadion van Feyenoord Rotterdam”. Allereerst zijn we naar de training op Valkenoord gegaan. Daar aangekomen hebben we eerst gezamenlijk een kopje koffie gedronken bij de voetbalkantine. Vervolgens zijn we naar het trainingsveld gegaan, waar we in het heerlijke lentezonnetje de training hebben gekeken. Na de training kwamen een aantal spelers nog even langs voor een kort praatje. Na de training zijn we doorgereden naar De Kuip. Samen met een medewerker van Feyenoord Rotterdam zijn we eerst naar het heilige veld gegaan. Daar hebben we een paar mooie herinneringen opgedaan aan al die jaren dat meneer trouwe supporter was in het stadion. Vanuit het stadion zijn we ook naar het Feyenoord museum gegaan. Daar hebben we nog even de samenvatting van dé wedstrijd van de eeuw bekeken (de kampioenswedstrijd seizoen 2016-2017). Na dit bezoek hebben we gezamenlijk nog even geluncht in de brasserie als afsluiting van een fantastische wensdag.

Stichting Ambulance Wens Rotterdam, vrijwilligers Kees en Bianca en natuurlijk Feyenoord Rotterdam bedankt voor deze mooie wensdag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens