op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.15.jpg

16 maart 2018

Alleen genieten!

Wat heeft mijn moeder en natuurlijk mijn vader fantastische, lieve, zorgzame mensen ontmoet! 12 maart zijn we (kinderen en kleinkinderen) om 06:15 bij mijn ouders/oma om haar uit te zwaaien en haar wens in vervulling te laten gaan. De spanning stijgt, komt het wel goed met het zuurstof en hoe moet het allemaal. Tot op het eerste moment dat Kees en Marianne er waren was de zorg super goed, geen angst meer voor mijn moeder (vader) en alleen genieten! Wat heeft mijn moeder het fantastisch gehad en wat een belevenis! Fantastisch en onbeschrijfelijk. Dag 1 vertrekken ze eerst naar Zwitserland, het is een lange reis maar alles voor mijn moeder zo comfortabel mogelijk maken! Zelf is het hotel in Zwiterserland, waar geen lift in blijkt te zitten, willen ze mijn moeder naar boven tillen. Dag 2 gaan ze vanuit Zwitserland naar bloemenriviera in Italië, ze nemen een toeristische route langs de kust, prachtige uitzichten. Even stoppen bij de zee, ijsje eten en natuurlijk een pizza nuttigen, oh wat geniet mijn moeder. Dan die scherpe bochten en proberen dat mijn moeder geen hobbeltje voelt, zo fantastisch en wat een uitzichten. Mijn moeder wordt behandeld als een prinses! Dag 3, als ze opstaan regent het een beetje en mijn moeder had ook de wens om nog naar toren van Pisa te gaan en ze zei wat zou het mooi zijn als ik nog met mijn voeten in de zee kan gaan! Aangekomen bij de toren van Pisa hier natuurlijk even een foto momentje en genieten van inmiddels zonnetje. Ook nog maar even naar de markt toe, dit deden we vroeger ook altijd als we op vakantie waren. 1 keer naar de markt toe, dat hoorde bij de vakantie. Alles was mogelijk, niets was teveel! Wat jij wil, het zijn jou dagen werd er gezegd. En dan komt het moment dat je met je voeten in de zee kan, een moment om nooit te vergeten, kippenvel moment! Nog even door andere plaatsen rijden met de brancard, winkeltjes kijken straatjes door. Nu zijn jullie op weg naar huis en mijn moeder vroeg een stukje te schrijven, ja hoor dat doe ik mam. Ik wens jullie dan ook een goeie reis met nog een paar mooie dierbare momenten. Wat jullie als organisatie voor mijn moeder en natuurlijk ook voor mijn vader hebben mogelijk gemaakt is onbeschrijfelijk en iets om nooit te vergeten en schrijf dit stukje met tranen in mijn ogen van geluk! Ik wil jullie enorm bedanken dat jullie deze wens mogelijk hebben gemaakt. Onbeschrijfelijk, top en super bedankt voor de goeie zorgen Kees en Marianne! Chapeau

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens