op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.229.jpg

26 februari 2018

Oma

Op vrijdag 23 februari 2018 is met hulp van Stichting Ambulance Wens de wens van onze lieve moeder/oma vervuld.

‘s Ochtends rond 11 uur werden wij opgehaald door de Ambulance. We hadden een mooie dag uitgestippeld met dingen die oma vroeger vaak deed en waar zij ook veel van genoot. Het was een mooie zonnige dag en dus perfect weer voor een rondje over de boulevard in Vlissingen, een van haar favoriete plekken.

Hierna zijn wij doorgereden naar het Arsenaal theater en de speelhal, oma was hier vroeger wekelijks te vinden met kleinzoon Jess. Samen hebben wij gekeken naar de vissen, roggen geaaid en spelletjes gespeeld. Het was erg bijzonder om deze mooie herinneringen nog een keer te beleven.

Na een gezellige lunch op de boulevard, zijn we doorgereden naar onze laatste bestemming van de dag, toko Mampir. Hier was oma vele jaren lang een vaste klant en dit winkeltje heeft door de jaren heen veel betekenis voor haar gekregen. Na een emotioneel afscheid bij de toko, was het tijd om naar huis te gaan. Nu kon ze lekker uitrusten en nagenieten van alle indrukken.

Wij, als familie, willen stichting Ambulance wens hartelijk bedanken voor alle goede zorg en het mogelijk maken van deze dag. De wens van onze oma is in vervulling gegaan en met dank aan jullie was het een dag om nooit te vergeten!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens