op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
28176150_1197984480335407_1042497371_n.jpg

19 februari 2018

Vandaag was het zover!

Mijn mama mocht na de Efteling.. 40 jaar geleden was ze daar voor het laatst! Wie had gedacht dat het 40 jaar moest duren voordat ze er weer kon komen,en om welke omstandigheden! Zij,mijn steun en toeverlaat,ook al ben ik nu volwassen en zelf mama van 3 geweldige kinderen! Zij,zij die mij gaat achter laten met grote leegte. Die ik straks niet meer even kan bellen?over wat haar kleinkinderen doen,bereiken,overwinnen en bovenal dat ze een beetje lijken oma❤ Oma! Mijn moeder,die vandaag de kans kreeg om weer even kind te zijn! Ze ging samen met haar grote liefde, Zij die al zo lang een zijn,maar door ziekte van mijn mama,zij niet meer thuis kan wonen en 24 uur toezicht nodig heeft! Mijn vader deels verlamd en niet voor zijn vrouw kan zorgen zoals hij zo graag had gewillen! Een huwelijk van 43 jaar,leven gescheiden! De een thuis,de ander in een verpleegtehuis... Vandaag nog 1 keer samen genieten! Samen zijn en houden van... Samen lachen en samen genieten! Dank dank dank jullie wel,voor wie dit mogelijk maakt! Dank je wel lieve dame en heer die mee gingen en zo goed hebben gezorgd vandaag voor mijn ouders! Dank je wel dat deze mooie wens in uitgekomen...

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens