op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
verhaal.1.jpg

4 februari 2018

"nooit gedacht dat ik jullie zou mailen"

Lieve mensen van ambulancewens,

In mijn eerste mail naar jullie toe stond "nooit gedacht dat ik jullie zou mailen"... Donderdag 25 Januari kreeg ik meer info, Zondag de 28ste kwam de laatste wens van ons zieke zusje en vriendin uit. Stipt op tijd stonden Martin en Sabine voor de deur, ze namen alle tijd voor Chantal, weinig kracht nog om op de brancard te gaan liggen, wat waren jullie lief en behulpzaam. In Egmond aan Zee aangekomen hebben we gezamelijk een heerlijke lunch genuttigd en daarna zijn we voor heel even het strand op gegaan, wat stond er een wind! Na nog een kop koffie was de koek op en zijn we met zijn allen weer richting de ambulance gewandeld. Super moe maar voldaan waren we twee uur later weer thuis, we hebben genoten met een hoofdletter G van de dag, het gezellige geklets maar vooral van onze Chantal, die genoot tussen het dutten door! Martin en Sabine, jullie hebben ons een meer dan fantastische dag gegeven, onbetaalbaar mooi! Dinsdag 30 Januari heeft Chantal haar allergrootste angst overwonnen en heeft ze ons losgelaten en is ze aan haar vlucht begonnen... amper 2 dagen na haar wensdag!

Voor altijd kijken we met liefde terug op deze ongelooflijk bijzondere dag!

-Liefs- Eddy Bert Keano Niels Nicole & Rilana

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens