op dit moment 21325 wensen vervuld 1625 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image.jpeg

19 december 2017

Echt haar laatste wens die uitkwam

Lieve mensen van de ambulancewens,

7 december ben ik samen met mijn 2 zusjes, mijn vriend en mijn moeder met jullie ambulance naar de kerstmarkt in Valkenburg geweest. Mijn moeder wilde zo graag nog gaan terwijl ze al erg ziek was. Dagen ervoor keek ze er al naar uit en ondanks dat we wisten dat we misschien maar 10 minuten op de kerstmarkt zouden kunnen zijn wilden we gaan. En mijn moeder vond de lichtjes erg mooi. Die blik in haar ogen, echt haar laatste wens die uitkwam. De 2 mensen die mee zijn gegaan waren echt fantastisch. Zo lief, zo begaan, ze hebben ook voor ons zo erg hun best gedaan. Helaas weet ik hun naam niet meer maar jullie weten dit waarschijnlijk wel dus wie weet komt deze mail ook nog ben hen terecht om extra te bedanken. (De mevrouw staat op bijgevoegde foto en er was ook nog een man mee die als politie agent werkt) Wij als dochters zijn heel blij dat we deze herinnering nog hebben. Dat we het gevoel hebben dat we deze laatste wens nog voor onze moeder in vervulling hebben kunnen laten gaan. Dit betekent ontzettend veel voor ons.

Meegaan met de wensambulance is het laatste wat mijn moeder nog gedaan heeft. Diezelfde nacht nog ging het slechter en 1,5 dag later is zij overleden. De huisarts en thuiszorg vonden het allemaal nog heel bijzonder dat iemand in haar laatste dagen nog een dagje weg is geweest. Maar zo is mijn moeder geweest, altijd positief en ze heeft het volgehouden om nog dit laatste uitstapje met ons te maken.

Tijdens haar begrafenis hebben wij de mensen gevraagd om een bijdrage te doen die wij aan jullie (en stichting Kika waar mijn moeder donateur van was) willen doneren. Dit bedrag zullen wij binnenkort overmaken en ik zal elk jaar naar jullie doneren zodat jullie dit prachtige werk kunnen blijven doen. Mario het beertje heeft de laatste dagen nog bij mijn moeder gelegen. Hij woont nu bij haar 4-jarige kleinzoon.

Namens ons allemaal: heel heel heel erg bedankt!

Tiare Creutzburg

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens