op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_0430.jpg

1 december 2017

Wat hebben wij genoten

Wij mogen terug kijken op een fantastisch en dierbaar weekend In het Jan Bos huis in Beekbergen. Dankzij Rob en Jeanette . Wat waren ze lief en bijzonder voor Rianne en ons. Bij aankomst heeft Rianne de mogelijkheid gehad om te rusten. Terwijl iedereen de kans kreeg om haar /zijn eigen ding te doen. Daarna gezellig gourmetten met elkaar, ook rob en jeannet hoorde erbij en zo te zien genoten die ook zichtbaar. Later op de avond gezellig openhaard aan . Na een mooie dag, lekker geslapen. De volgende dag heerlijk ge ontbijt en daarna heeft Rianne genoten van een zeer lange douche. Daarna even gerust en zijn daarna naar de watervallen gereden daar hebben we mooie foto's gemaakt. Als verrassing naar Rianne's broer en vriendin om naar hun nieuwe woning te kijken. En afscheid kunnen nemen van haar hond En als klap op de vuurpijl een persoonlijke ontvangst bij de KFC. Wat hebben wij genoten van dit alles. Dank jullie wel voor dit fantastische weekend. Dit is een aanrader voor iedereen die hier voor in aanmerking komt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens