op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20171107-WA0000-1.jpg

27 december 2017

Een prachtige dag heeft gehad op Texel

Beste vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens,

Dinsdag 7 november hebben jullie ervoor gezorgd dat Tine Dotinga (58) een prachtige dag heeft gehad op Texel. Haar laatste wens was om nog 1 keer naar Texel toe te kunnen met haar dochters, schoonzonen en kleinkinderen.

Om 10.00 uur arriveerden Jan en Han bij het hospice. Twee zeer enthousiaste en vakbekwame mannen die er ontzettend veel zin in hadden die dag. Nadat beertje Mario een plekje had gekregen onder de deken en iedereen zijn plekje had gevonden in de auto konden we vertrekken. Het was erg koud, maar gelukkig scheen de zon die dag volop! Na een rustig boottochtje waren we aangekomen op het eiland. We zijn eerst richting de Cocksdorp gereden om daar even een frisse neus te halen op het strand, maar dat werd verliep anders dan gepland! De ambulance kwam vast te zitten in het zand, maar gelukkig was hulp snel ter plaatse en konden we weer verder. We zijn toen naar de camping gereden en nadat we daar een bakje koffie hebben gedronken zijn we nog even naar het vakantiehuisje gereden waar ze de laatste keer met haar dochter en schoonzoon op vakantie is geweest. Daarna zijn we toch weer even teruggereden naar het strand om nog een keer te proberen wat dichter bij de zee te kunnen komen. En dat was gelukt, heerlijk even uitwaaien met uitzicht op zee. Hier heeft ze zo van genoten!

Snel zijn we weer verder gereden, want de tijd ging snel voorbij. We zijn via de Koog en Den burg naar Oudeschild gereden om daar vervolgens een visje te eten. Met de boot van 18.00 uur weer terug en 19.30 waren we weer bij het hospice.

Het was een geslaagde dag! Hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van haar wens. En wat fijn dat het allemaal zo snel geregeld kon worden, want zondag 12 november is ze overleden…

Wij vonden dit zo bijzonder met zijn allen, dat dit allemaal mogelijk is. Op de begrafenis van onze moeder hebben wij bij het condoleance register een collectebus neergezet voor jullie stichting. Daarbij hebben wij maar liefst een bedrag opgehaald van 748,75 euro!

Mvg, Fam. Dotinga

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens