op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.2.png

23 november 2017

Wat was dit een hartverscheurend moment

Beste stichting ambulancewens,

Helaas heeft mijn lieve tante van 60 jaar de strijd tegen leukemie na bijna 2 jaar vechten op moeten geven. Sinds 3 jaar ligt mijn oma vanwege de ziekte van Parkinson op bed. Mijn wens voor haar was om bij de uitvaart van haar dochter te kunnen zijn. Zonder stichting ambulance wens was dit absoluut niet mogelijk geweest. Vooraf waren we bang dat dit misschien teveel voor haar zou zijn. Van te voren hadden we afgesproken dat mijn oma alleen de kerkdienst bij zou wonen. Echter in de kerk kon mijn oma in het zogeheten ‘’baken’’ samen zijn met de rest van de naaste familie. Samen met de rest van de familie werd mijn oma de kerk ingereden en naar de kist begeleidt. Dit was het eerste moment waarop mijn oma haar overleden dochter, weliswaar in een gesloten kist, kon zien. Wat was dit een hartverscheurend moment. Samen met mijn zusje zijn we zo dicht mogelijk bij oma in de buurt gaan zitten. De eerste minuten bleef ik opzij kijken om te zien of alles wel goed ging. De super lieve verpleegkundigen die erbij waren bleven oma goed in de gaten houden en ik kreeg dan ook een goedkeurend knikje. Toen mijn oma de liederen die gezongen werden aan het meezingen was, was dit het moment dat ik alle zorgen los kon laten en heel erg blij was dat dit via stichting ambulancewens mogelijk gemaakt was. Na de kerkdienst was mijn oma vastberaden om ook mee te gaan naar het crematorium. De verpleegkundigen twijfelden geen moment en maakte mijn oma weer klaar om de auto in te gaan. Wat deze dag extra speciaal maakte was dat alle broers en zussen van mijn oma bij de uitvaart waren. Sommige van hen had zij al een hele tijd niet meer gezien. Dit was een bijzondere en mooie gebeurtenis op een zwar(t)e dag. Zoals op de foto te zien is heeft mijn oma een grote glimlach op haar gezicht. Zowel voor mijn oma, voor mij en voor de rest van de familie een gebeurtenis om nooit meer te vergeten.

Stichting Ambulancewens, ontzettend bedankt voor het vervullen van deze wens!

Liefs, Maxime Nelissen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens