op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.12.jpg

30 oktober 2017

Onvergetelijke dag

Afgelopen week gaf lieve Hillie aan dat ze graag nog 1 keer naar dierentuin Blijdorp zou willen. Donderdagavond 26 oktober hebben we de mail verstuurd naar stichting ambulance wens. Vrijdagochtend werden we om 9 u al gebeld dat ze deze wens voor haar in vervulling konden laten gaan. Maandag 30 oktober schikt dat? werd er gevraagd aan de telefoon. Tuurlijk dat gaan we dien was ons antwoord. We hebben het Hillie gelijk verteld en het hele weekend heeft ze er vol verwachting naar uitgekeken. Vandaag om 11 uur kwam de ambulance voor rijden met twee zeer lieve vriendelijke geduldige vrijwilligers. De rit naar Rotterdam kon beginnen. Samen met de vrijwilligers hebben we de dierentuin bezocht en zijn we bij de dieren wezen kijken die Hillie graag wou zien. Ook Bokito mocht niet ontbreken. Na een hapje en een drankje zijn we weer huiswaarts gekeerd. Stichting Ambulance Wens bedankt! Hillie heeft een onvergetelijke dag gehad!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens