op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.10.jpg

16 oktober 2017

HET DRIFTCIRCUIT

ZATERDAG 07-10-2017 MET AMBULANCE WENS NAAR HET DRIFTCIRCUIT IN GELDERMALSEN

Zaterdag 07 oktober 2017, voor de meeste mensen een gewone en regenachtige dag, maar niet voor mijn zwager en de Dutch Drift Friends (DDF). Door Ambulance Wens hebben zij elkaar bij de Drift Arena Geldermalsen ontmoet, waardoor het een hele bijzondere en onvergetelijke dag is worden.

Mijn zwager heeft al lang de wens om onze zoon een keer met zijn driftauto (schaal 1:10) op een driftcircuit te zien rijden. Door zijn ziekte lukt het hem echter niet om zelf eens naar een wedstrijd te gaan. Dagen, weken, maanden verstrijken en het lijkt onmogelijk om deze wens te realiseren. Totdat wij op aanraden van het ziekenhuis contact opnemen met Ambulance Wens. Op woensdagavond vulden wij een formulier in, donderdagmiddag ontvingen wij de bevestiging en zaterdags genoot mijn zwager zittend op de brancard van de vele prachtige auto’s die al driftend voorbij kwamen.

Slechts een week voor deze gebeurtenis werd het idee geboren om dit te realiseren. Onze zoon ging ’s avonds na een dagje vrij rijden op het circuit naar de beheerder om te vragen of het mogelijk was de week erop een vriendschappelijke wedstrijd te organiseren voor zijn oom. Hierop werd positief gereageerd en die avond werd er ook nog een oproep verstuurd naar alle rijders met een driftauto om zaterdag 07 oktober 2017 deel te nemen aan deze wedstrijd.

Toen bij aankomst de ambulance de hal in reed, waren wij in de ambulance stil van het aantal rijders dat ons stond op te wachten; zoveel mensen die moeite hadden genomen om te komen rijden. Sommigen hadden vrij genomen; anderen hadden afspraken afgezegd. Direct na aankomst werd begonnen met de briefing en na een duidelijke uitleg over het te rijden parcours werd gestart met de wedstrijd.

Voor deze bijzondere dag heeft de eigenaar van de hal, Autobedrijf J. van Mourik & Zn te Geldermalsen, de hal belangeloos ter beschikking gesteld. Het entreegeld voor de rijders werd verlaagd en met de extra vrijwillige bijdragen van de rijders in de pot gedaan. Het bedrag van bijna € 200, 00 werd aan het einde van het bezoek aan de vrijwilligers van Ambulance Wens overhandigd. Dit was een prachtige afsluiting van een mooi bezoek aan een geweldige wedstrijd op een hele bijzondere dag.

Onze dank gaat uit naar Ambulance Wens, Autobedrijf J. van Mourik & Zn, familie Hurck, Tijs, Richard, Dennis, Jervis, Xander, voor de organisatie en het ter beschikking stellen van de prijzen, maar zeker ook alle rijders. Enorm bedankt voor jullie komst en geweldige inzet. Het is voor ons een onvergetelijke dag met mooie herinneringen geworden.

Namens mijn zwager/broer

Familie Boele

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens