op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
mooie-vlinder-2-360801a.9.jpg

16 oktober 2017

Terschelling

Beste medewerkers stichting Ambulance Wens,

Mijn vrouw Irene is gisteren, maandag 9 oktober, met de ambulance broeders Peter en Jaap naar Terschelling geweest. Voor hun een hele onderneming, want ze moesten overnachten in Ureterp bij Drachten om om 7.30 uur mijn vrouw op te halen bij het hospice van de Heymans stichting, de Mare. Daar lag Irene, met dank aan de verpleegkundigen, al netjes klaar voor deze wensdag. Na een voorspoedige rit kwamen we om 9.00 uur al aan in Harlingen. Waar vandaan we met de boot van Rederij Doeksen van 9.45 uur naar Terschelling zijn gevaren. Na aankomst zijn we doorgereden naar West- Terschelling en hebben we met z'n allen uitgebreid geluncht met uitzicht op het strand en de zee. Later zijn we doorgereden naar Formerum naar de bunkers van Kunnedune en tot slot hebben we bij de Rustende Jager nog gestopt om cranberrytaart te eten. En weer terug naar West- Terschelling om met de boot van 17.30 uur terug te gaan naar Harlingen. Mijn vrouw was om 21.00 uur weer netjes in haar bed geholpen door Peter en Jaap en de al klaarstaande verpleegkundigen. Maar Peter en Jaap moesten toen nog terug naar huis!

Geweldig bedankt voor hun liefde, verzorging en inzet!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens