op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
foto.jpg.jpg

16 oktober 2017

Wat kon ik nog voor haar?

Mijn vrouw verblijft in een hospice. Daar hoorde ik, haar partner, van Stichting Ambulance Wens. Mijn vrouw heeft een hersentumor en is geestelijk en lichamelijk aan het eind van haar krachten. Wat kon ik nog voor haar/ ons bedenken? Een beleving waarbij zo veel mogelijk alle zintuigen geprikkeld worden, dus zo kwam ik op diergaarde Blijdorp. De dieren en het weer werkten goed mee en we hebben veel gezien, geroken en gehoord. De vrijwilligers hadden veel geduld en aandacht en mijn vrouw genoot zichtbaar. Op de terugweg zelfs nog sightseeing door Rotterdam. Aan het eind van de dag liet mijn vrouw met een diepe zucht horen dat ze het erg naar haar zin had gehad.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens