op dit moment 21325 wensen vervuld 1624 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.225.jpg

16 oktober 2017

Het verhaal achter een wens;

Wij vonden het zo fijn dat onze moeder het nog mee mocht maken dat onze zus Roelie die, heel jong weduwe is geworden, na bijna 20 jaar weer haar geluk mocht vinden in een schat van een man. Onze moeder heeft de voorbereiding van het huwelijk van nabij mee mogen maken. Samen naar een bruidsmodewinkel in Arnhem waarbij we Yes to the Dress hebben geroepen en hebben getoast met champagne en taart.

Onze moeder heeft dan al een hele zwakke gezondheid en verblijft al een poosje in een verpleegtehuis. Helaas gaat ze lichamelijk erg achteruit zo zelfs dat ze 10 juni wordt opgenomen in het ziekenhuis.

Nadat er 16 juni een scan van haar darmen is gemaakt, blijken deze verkleeft te zijn en hier valt in verband met haar leeftijd en lichamelijke gesteldheid niets meer aan te doen. Ze heeft nog een levensverwachting van ± 1,5 week.

Onze en haar hoop dat ze de bruiloft op 22 juni zal halen is daarmee vervlogen.

Zaterdag 17 juni, kreeg ik opeens een ingeving. Ik had regelmatig op facebook gelezen over een Ambulance Wens Stichting.

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ingerichte ambulances.

Als dat toch zou kunnen… de volgende morgen gelijk onze wens gemaild. Maandagmorgen 19 juni werd ik gebeld door de wensstichting hoe laat ze haar donderdag op konden halen voor de bruiloft.

Ik wist niet wat ik hoorde en was zo ongelofelijk blij.

Niet te verklaren is dat ze in de dagen voorafgaande weer wat opknapte zodat ze zelfs weer kon eten en haar darmen weer op gang kwamen. Wij als familie geloven dan ook dat dit het werk is van God en zijn daarom erg dankbaar.

Donderdag 22 juni zijn Marcel en ik naar Mama in het ziekenhuis in Almelo gegaan om samen met haar met de ambulance en 2 super medewerkers naar het feest te rijden.

Ze heeft het burgerlijk huwelijk mee mogen maken, haar handtekening onder de akte mogen zetten nog iets gegeten en toen is ze weer met de ambulance teruggebracht naar het ziekenhuis.

Op 30 augustus heeft ze zelfs haar 88jarige verjaardag nog met ons mogen vieren.

Haar gezondheid bleef daarna nog een poos redelijk stabiel totdat haar lichaam het toch op ging geven. Uiteindelijk is zij 4 oktober om 2.00 uur `s nachts rustig ingeslapen.

Als dank voor wat de Ambulance Wens Stichting voor ons heeft gedaan en voor vele anderen nog doet willen wij graag een collecte houden. Ik heb hiervoor deze collectebus gemaakt. (Komt achterin de kerk te staan.)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens