op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20171005-wa0007.jpg

7 oktober 2017

Onvergetelijke dag

Hallo lieve mensen van de ambulancewens,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de onvergetelijke dag die jullie mijn vader en ons allemaal hebben bezorgd gisteren (4 okt.) Mijn vader is terminaal ziek en had de wens om naar Wildlands te gaan samen met mijn moeder en ons. Mijn ouders wonen in Emmen en hadden jarenlang een abonnement op de oude dierentuin. Ze waren nog niet naar de nieuwe dierentuin geweest. Dit waren ze zeker nog wel van plan om te doen samen, totdat mijn vader ineens ernstig ziek werd. Gelukkig is het dankzij jullie toch nog gelukt om deze wens uit te laten komen. Olaf en Muriel hebben heel goed voor mijn vader gezorgd. Olaf is zelfs twee keer terug gelopen naar de ambulance om volle zuurstofflessen op te halen. Mijn vader hield het namelijk de hele dag vol. We hebben alles kunnen zien en doen in het park. Zelfs met de brancard in een aanhanger van een vrachtwagen door het park en rond gevaren in een bootje! Wat heeft mijn vader genoten samen met ons. Het was een onvergetelijke dag!

Nogmaals enorm bedankt!

Lieve groeten,

Jan en zijn familie

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens