op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
hlqzwo5ripwbehtdtrqdz4ggbq7ita3vaxrom3dzylffrjnjyeshdxnuuf8buvrwwofpp6-ywar3rjouahvcz8zrx_bi3z-gquqf9ifbvqm0_w0hutuwch2fzxaqbwvxl5ex6znmw9hmxq-hd71iit0rps1oe5qceoxhw2nktkoikfs9gub8dgsqxxaoxvyf-v5kzqu2vujgdemsm0.jpg

28 september 2017

Woorden schieten hier tekort!!!

Lieve, lieve mensen van de ambulancewens,

Via deze weg willen we jullie en alle vrijwillegers enorm bedanken voor de mooie, liefdevolle en indrukwekkende reis naar Lourdes. De grootste wens van mijn man Jan is in vervulling gegaan. En meer dan dat. :) :) :) DANK JULLIE WEL!!!

Woorden schieten hier tekort!!! Het is niet te beschrijven hoeveel Theo en Marianne, voor ons hebben betekend. Niets was hen teveel, alles stond in het teken om het Jan en mij zoveel mogelijk naar de zin te maken. Ook om ons echt samen te laten zijn. Door alle hectiek van de ziekte van Jan, wat zich toch in een korte tijd op een nare manier heeft ontwikkelt, kwam deze vervulling van Jan's wens op het juiste moment.

Zijn wensen om de dingen te kunnen doen in Lourdes, zijn stuk voor stuk waarheid geworden. Altijd met een diep respect van Theo en Marian, en vanuit een vakkundig oogpunt van Marian, heeft Jan de tijd van zijn leven gehad. En zowel Marian als Theo "zagen" en "hoorden" ons, zoals het biertje voor Jan en het pootje baden in de Gave van mij ;)

We hebben goed geslapen in een fijn en schoon hotel. Ook hebben we de reis als heel prettig ervaren, juist omdat de ambulance van alles was voorzien wat er nodig was. We hebben op regelmatige tijden even de benen kunnen strekken. Daar werd echt tijd voor uit getrokken.

Wat ons nog het meest verwonderde was dat de wens in vervulling mocht gaan. Dat hadden we echt niet gedacht en verwacht. En dat alles zo snel geregeld kon worden, daar staan we nog van te kijken. Dus ook voor de mensen die dat hebben gerealiseerd, DANK JULLIE WEL!!!

De reis duurde 5 dagen, 2 dagen heen, 1 dag Lourdes, en 2 dagen terug. Deze tijd hadden we echt nodig.

Nogmaals woorden schieten hier te kort om te kunnen beschrijven hoe dankbaar en blij deze reis ons heeft gemaakt. Jan heeft rust gevonden en ook weer kracht om door te gaan. Ondanks dat hij heel ziek is, heeft hij zijn positiviteit weer teruggevonden. En dat was niet gelukt zonder jullie goede zorgen.

Jullie zijn engelen op deze aarde, die heel veel mensen blij maken. En die vooral ons blij hebben gemaakt en de zon hebben laten schijnen in deze toch wel zware tijd.

Wij wensen dat jullie nog heel veel wensen in vervulling mogen laten gaan. En natuurlijk heel veel geluk, liefde en dikke knuffels van ons.

Jan en Anita Goelen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens