op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.224.jpg

28 september 2017

Rondvaart over de Friese meren

De wens van Richard R. Tijmensma

Als wens heeft Richard i.vm. zijn ongeneeslijke ziekte om een rondvaart over de Friese meren van uit Sneek gevraagd De familie heeft contact gezocht met Stichting Ambulance Wens Abel Tasmanstraat 79 3165AM Rotterdam. Het contact was heel prettig de afspraak is zo geregeld.

19 september 2017 werd Richard van huis opgehaald met de wensambulance en naar de 1e Oosterkade, Pampuskade in Sneek gebracht, waar de rondvaartboot van het Rondvaartbedrijf van Dijk aan de wal lag. Aan boord gebracht door Gertrude en Gerrit van de Stichting Ambulance Wens. Aan boord had de reder keurig een bed geplaatst, onze hartelijke dank hier voor en ook voor de fijne dag.

De Stichting Ambulance Wens had een moderne brancard waar Richard keurig op kon vertoeven mocht hij even willen rusten, verder kon Richard zich vrij bewegen op de rondvaart. Onder begeleiding van Gertrude en Gerrit ging dit prima. Wij als familie en zeker Richard hebben genoten van deze reis. Wij willen zeker de Stichting Ambulance Wens met de begeleiders Gertrude v.d. Berg verpleegkunde en Gerrit van Groeniga als chauffeur en niet te vergeten Elly voor het contact van uit de stichting hartelijk dank zeggen voor deze fijne dag.

De familie Tijmensma.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens