op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
4.png

22 september 2017

Het was een onvergetelijke gezellige dag

Ambulance Wens. 20 September 2017 Kwadendame Twintig september ’17 heeft Jacquelien Wijkhuijs met haar man Piet Adriaenssens samen met het team van Ambulance Wens, Ton en Olaf een heel mooi reisje gemaakt van uit Kwadendamme, door Zuid-Beveland, Walcheren en Noord-Beveland. De ambulance met Ton en Olaf waren er al om half 10. Na dat Jacquelien op de brancard gelegd was, is er eerst een rondje door de tuin gemaakt moestuin, bloementuin en boomgaard.

Na de tour door de tuin is de reis met de ambulance gestart. Eerst via de smalle dijkjes van de Zak van Zuid-Beveland richting De Piet hier hebben we even gestopt aan de waterkant en een break met bolussen. De reis weer voort gezet naar Ritthem waar we langs het ouderlijk huis gereden hebben. Na Ritthem de weg vervolgt richting Zoutelande waar we een bakje koffie hebben gedronke en even hebben uitgerust. Van uit Zoutelande zijn we langs de zeedijk bij West Kapelle naar de Uitspanning op Oranjezon gereden.

Hier werden we hartelijk en liefdevol ontvangen, de lunch bij de uitspanning Oranjezon was voortreffelijk.

Na een uur uitrusten in de zon op het terras zijn we richting Breezand gereden. Bij Breezand hebben we een wandeling gemaakt op de Veerse Dam, met links de Noordzee en rechts het Veerse meer.

Na de wandeling op de Veerse Dam zijn we via Noord Beveland terug naar huis gereden en waren we ongeveer om 5 uur weer thuis.

Het was een onvergetelijke gezellige dag met de mannen van de Ambulance Wens. Dit zat op de voorruit geplakt toen we terugkwamen van de wandeling over de dijk.(zie laatste foto)

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens