op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20170919-wa0248.jpg

21 september 2017

Het was een prachtige dag aan zee

Dinsdag 19 september.

Vandaag is Guido jarig en het was zijn wens om nog één keer naar zijn geliefde strandtent Iloon in Ouddorp te gaan. Op zijn verjaardag is deze wens in vervulling gegaan. Samen met familie en vrienden en de goede begeleiding van Stichting Ambulancewens zijn we vanuit Zevenaar vertrokken naar Ouddorp. Het was een prachtige dag aan zee waar we door de medewerkers van Iloon met open armen ontvangen werden. We hebben daar genoten van een lekkere lunch en een drankje. Er is tevens een fles in de zee gepost met een gedicht wat Guido en zijn vriendin 10 jaar geleden ook in een fles, op het zelfde strand, gevonden hebben. Er is ook door iedereen zand in een potje gedaan wat mee gaat op Guido zijn laatste reis. Guido heeft die middag aan zee zichtbaar genoten en we kunnen terug kijken op een mooie dag die mede dankzij de stichting mogelijk gemaakt is. Dank en hulde aan de begeleiders van de stichting die hun vrije tijd op offeren om dit mogelijk te maken.

Heel veel dank hiervoor.

Met vriendelijke groet, Sjef van Iersel

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens