op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_3143-14-09-17-10-08.jpg.jpg

14 september 2017

Dit vergeten we nooit meer!

Vorige week donderdag 7 september zijn wij met Stichting Ambulance Wens naar Noordwijk geweest. Mijn moeder is al 12 jaar ernstig ziek. Zij heeft van alles meegemaakt, daar kun je een boek over schrijven. Chemotherapie, operaties, talloze opnames in het ziekenhuis en sinds 4 jaar heeft ze ook de Ziekte van Alzheimer. Mijn vader heeft haar tot een klein jaar geleden thuis verzorgd en toen dat echt niet meer ging is zij tot ons grote verdriet in een verpleeghuis gaan wonen. Zij kan bijna niks meer zelfstandig en komt dan ook de deur niet uit daar. Totdat Desiree, een van de vrijwilligsters van de Stichting mijn vader aansprak dat het wel degelijk mogelijk was om haar nog een leuke dag te bezorgen. Zo zijn wij op pad gegaan naar Noordwijk via een leuke route. Eenmaal daar aangekomen hebben we heerlijk op een terras gezeten met brancard en al. En lekker koffie gedronken en geluncht. Het was ook nog eens mooi weer! Frans, de chauffeur en Desiree waren zo ontzettend liefdevol en aardig. Niets was hen te veel en mijn moeder was enorm rustig. Ik heb diepe bewondering voor deze mensen die naast hun baan deze mooie maar tijdrovende taak op zich hebben genomen om zieke mensen nog een keertje te laten genieten. Want dat heeft ze, ik weet het zeker. En bovendien had mijn vader, ondanks al het verdriet eindelijk eens een hele ontspannen dag met zijn vrouw op deze manier. Hij kan dat zelf ook niet meer. Frans, Desiree en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, super bedankt. Dit vergeten we nooit meer!

Met dankbare groeten,

Marjolein van de Donk

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens