op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1a.9.jpg

7 september 2017

Koning en Koningin

Goedemorgen lieve allemaal.

Mijn naam is Erika Doll-Extra en mijn man is Martin. Wij zijn op 18 augustus met de Stichting Ambulance Wens naar Madurodam en naar Scheveningen geweest. Als eerste wil ik mijn dank uitbrengen naar de 3 Kanjers die deze dag tot een onvergetelijke hebben gemaakt. Wij hebben ons als een Koning en Koningin gevoeld en onze lach was niet meer van ons gezicht af te toveren. Deze wens om zeker bij Scheveningen te eindigen was ook het begin van onze zo Sterke Liefde , want we hebben vreselijke bergen moeten beklimmen en uit dalen moeten kruipen. Mede omdat ook ik invalide ben en mijn lieve Martin mij al 12 jaar liefdevol verzorgde , maar nu was het andersom . Maar wrang genoeg hielp de Lamme de Blinde . Deze dag werd een klein beetje overschaduwd door zoveel emoties en angst , en Martin werd niet lekker moest zuurstof worden toegediend, gaf over en na aankomst thuis is de ambulance en dokter gekomen, maar uiteindelijk is alles tóch weer goed gekomen. Wij hebben bij aankomst thuis een mooi bedrag geschonken aan deze zo Geweldige Stichting en de ambulance medewerkers meegegeven. Op 31 augustus waren wij 29 jaar getrouwd en Martin dacht deze niet te halen, maar hij was er nog steeds. Ik had een emotionele oproep op Facebook gedaan en de mensen gevraagd dat het O zo geweldig zou zijn om op onze Trouwdag zoveel mogelijk kaarten te krijgen om deze tevens laatste Trouwdag een extra tintje te geven. Aan deze oproep werd massaal gehoor gegeven, zelfs zo dat Omroep Brabant nieuws er 2 uur later was en wij live in de uitzending waren en op het nieuws dag en nacht ging dat maar door. De volgende ochtend stond het op pagina 3 van het Brabants Dagblad met de foto die Eric, Coby of Kees had gemaakt aan de Pier van Scheveningen. De héle dag werden er bloemen vanuit Nederland maar ook een bos uit Amerika bezorgd. De kaarten kwamen gebundeld binnen en onze vaste Postbode had een zo vrede lach en kwam met stapels binnen. Mensen stonden huilend aan de deur, zo ook een Mevrouw die helemaal uit Tilburg was komen rijden om 2 kaarten en een bos Prachtige Rozen af te geven; naar ook on mij een dikke steunknuffel te geven HOE LIEF IS DAT. De EO belde nog om ook opnames te komen maken. ,Editie.nl. maar het werd teveel voor mij op een dag. Wat ik en mijn man uitdrukkelijk hebben aangegeven dat in de krant met koeienletters jullie Stichting moest worden vermeld om donateurs te werven. Ook wilden wij dat er zou staan dat Martin zijn laatste wens, geen bloemen maar een donatie naar de Stichting Ambulance Wens. Inmiddels hebben vrienden en mijn kinderen al een donatie gedaan. Ook zijn er kaarten bij, ik heb er denk ik nog zo een 1000 te gaan en er word met de dag meer bezorgd waarin vermeld staat dat er gedoneerd is naar jullie Een was er een uit Zuid- Frankrijk met naam en adres erbij die een donatie had gedaan n Op de crematie van mijn man komt er ook een bus te staan voor de Stichting en hoop ik ondanks dat er maar 40 mensen uitgenodigd zijn wij toch wat centjes ophalen. Mijn dochter benaderd jullie hierover vandaag. Dalida Victoria Steenbekkers is haar naam. Duizenden malen Dank Een dag díe voor mij héél veel troost zal bieden als mijn maatje er niet meer is, een dag die ik voor de rest van mijn leven zal koesteren en meedragen als een onvergetelijke en een van mijn mooiste dagen in mijn leven .

Super bedankt.

Liefs Erika en Martin Doll-Extra

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens