op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1.222.jpg

4 september 2017

Nooit gedacht ooit nog op de Veluwe te komen

Onze moeder en oma is al een tijdje ongeneeslijk ziek en brengt de laatste fase van haar leven door in een hospice. Een bijzondere, intense en emotionele periode, waarin ook veel wordt gesproken over de mooie dingen die zij heeft meegemaakt en haar allerlaatste wens.

Voor moeder was dat wilde zwijnen en herten kijken op de Veluwe. Het was nl. al jaren een goede gewoonte om in augustus/september met de familie naar de Veluwe te gaan en bij schemer wild te gaan spotten. Dat zou ze nog dolgraag een keer willen doen, maar ja ….. dat kon helaas niet meer.

Wat moeder niet wist, maar wij wel, dat de Stichting Ambulance Wens deze laatste wens zou kunnen helpen vervullen. Een paar dagen na het indienen van onze wens kregen we te horen dat de Stichting haar zou willen vervoeren naar de Veluwe. En toen ook nog boswachter Bart van Staatsbosbeheer hier graag aan mee wilde werken, was het plaatje compleet.

Donderdag 19 augustus was het dan zover. Hans en Jolanda van Ambulance Wens kwamen bij het hospice voorgereden en moeder werd zeer comfortabel naar het Hoenderlose bos gereden. We reden daarna met de boswachter diep het bos in naar een prachtig natuurtheater, zeg maar een skybox voor wildspotters. Daar kregen we een ware natuurfilm voorgeschoteld! 16 wilde zwijnen en 5 herten lieten zich zien en bleven bijna twee uur vlak voor onze neus grazen en spelen.

Moeder had het er dagen daarna nog steeds over; ze had nooit gedacht ooit nog op de Veluwe te komen en wild in het echt te zien. Ook wij zullen dit nooit meer vergeten.

Zonder Stichting Ambulance Wens en met name vrijwilligers Hans en Jolanda was dit niet mogelijk geweest. Daarom heel veel dank voor jullie bijdrage aan deze memorabele avond!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens