op dit moment 21582 wensen vervuld 1644 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
rolstoel.jpg

4 september 2017

Nog één keer naar zee…

Jan is erg ziek en heeft nog maar één wens: nog één keer naar zee. De zee zien en ruiken, nog één keer naar Katwijk waar hij zulke fijne jeugdherinneringen aan heeft.

Wij als familie dachten dat dit niet meer zou lukken, maar we werden attent gemaakt op een stichting die dit soort wensen mogelijk maakt. Na overleg met de arts en de medewerkers van het verzorgingshuis hebben we op internet het intake formulier ingevuld. Dit was op zaterdagmiddag 02-09-2017 en binnen een paar uur was het geregeld. Fantastisch!

Zondagmorgen 03-09-2017 om half 11 kwam de wensambulance met Ad en Evy voor rijden. Jan was er al helemaal klaar voor en kon bijna niet meer wachten. Hij kreeg een lief beertje Mario die deze dag mee ging en daar gingen we. Via de Plantage naar de Kerkstraat en de oude zeilmakerij waar Jan lang gewoond en gewerkt heeft. Toen door naar Katwijk naar de boulevard en we konden met een speciale rolstoel zelfs het strand op tot dichtbij de zee. Wat heeft Jan genoten van de geur van de zee en het uitzicht.

Na een fijne strandwandeling was het tijd voor een terrasje, want zeelucht maakt hongerig! Jan heeft genoten van de bitterballen en hij bleef maar naar de zee kijken. Toen hij moe werd zijn we terug gegaan naar de ambulance waar hij weer rustig kon liggen.

Via de parkeerplaats van de camping waar zij vroeger veel kwamen, zijn we weer naar huis gereden.

Wat heeft Jan en wat hebben wij als familie genoten van deze dag!

Het was fantastisch weer en een onvergetelijke dag. We zijn de Stichting Ambulance Wens en in het bijzonder Ad en Evy heel dankbaar dat zij dit mogelijk hebben gemaakt. Heel hartelijk bedankt!

Familie de Jong.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens