op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img-20170723-wa0018.jpg

22 augustus 2017

Toch naar de 50ste verjaardag van je dochter!!!

Dit verhaal gaat over Niek de Waal, dankzij Stichting Ambulance Wens kon hij toch naar de 50ste verjaardag van zijn dochter Jolanda de Waal.

Tijd voor een feestje. Op 23 juli hadden wij (dochters van Jolanda) een surprise party georganiseerd. Wij hadden het idee om opa ook op de verjaardag van mama te laten komen, maar dat leek nog een lastige opgave, want iemand die voornamelijk op bed ligt is moeilijk te vervoeren… Toen hadden we bij Stichting Ambulance Wens geïnformeerd. Ik wist niet of het zou gaan lukken want eigenlijk is Stichting Ambulance Wens voor terminaal zieke mensen (dacht ik). Maar niets is minder waar, wij kregen akkoord en opa kon bij de verjaardag van mama aanwezig zijn! Samen met oma (Corrie de Waal) hadden wij een plannetje gemaakt, want opa en mama mochten nog van niets weten!

Op 23 juli om 14:00 uur kwamen de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens opa ophalen met een ambulance. Want mama zou rond 15:00 uur weer terug zijn van een lunch bij de Ikea met Samantha. Ondertussen waren Monique, Kappy & Willemijn de tuin aan het versieren voor het feest. Om 14:45 ongeveer arriveerde opa met de ambulance in Strijen waar het feest bijna zou beginnen…

Inmiddels waren bij ons alle vrienden en familie gearriveerd en kon de poort weer op slot gedraaid worden, want het moest net lijken of er niets aan de hand was! Daar stonden wij dan oma, opa en Monique vooraan en daarachter de andere aanwezigen net achter de poort muisstil te wachten tot mama de poort open zou doen. En ja hoor daar kwam ze en ze deed de poort open net alsof er niets aan de hand was en wij riepen keihard VERRASSING!!! Dit was echt super, ze wist echt van niks. Het feest kon beginnen!

Het is echt super dat er zulke mensen bestaan. De vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens, hele vriendelijke mensen! En goede spullen om mensen te vervoeren. Opa werd vervoerd in een ambulance op een brancard met daarop een matras zodat hij heel de dag comfortabel kon doorbrengen. Ook geen gehaast gedoe, opa mocht alles zelf bepalen, zodra hij moe was kon hij naar huis. Opa heeft nog heerlijk bij ons meegegeten samen met oma en de vrijwilligers, daarna zijn ze weer naar Oude-Tonge vertrokken. Het was een TOP dag!

Wij zijn Stichting Ambulance Wens erg dankbaar dat ze dit voor ons hebben gedaan!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens