op dit moment 21582 wensen vervuld 1645 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
_7.jpg.jpg

22 augustus 2017

Naar haar kleine zusje

Een paar weken geleden waren Erik en ik bij mijn tante in Eck en Wiel. Ze heeft ALS. Ze vertelde geëmotioneerd dat ze graag naar haar kleine zusje Claudia in Loppersum wilde gaan, want Claudia en haar man Etto kregen een nieuwe woning. En aangezien een koe bij de horens gevat moet worden, is er direct één en ander georganiseerd. We zijn gaan bellen met Stichting Ambulancewens en nog geen 12 uur later kregen we al telefoon dat haar wens door zou gaan. Tijdens de dag van Wijchen van de Nijmeegse vierdaagse vertelden we Claudia over Franciens wens en diezelfde dag werd er nog een datum gepland. Dat werd dus 6 augustus. Francien is ontzettend dol op haar neefje Alex met zijn vrouw Wina en haar nichtje Maaike met haar vriend Arjen. Dus ook hen werd gevraagd of zij op 6 augustus naar Loppersum konden komen. En zo geschiedde.

Gisteren gingen Erik en ik onderweg naar Eck en Wiel alwaar Francien en Joop wonen. Francien wist echter nog niet dat wij meegingen, dus dat kwam nog als een complete verrassing; ze dacht dat we hen uit kwamen zwaaien. Nee dus, we gingen mee! En het werd een geweldige dag!

We kwamen aan en Erik legde de aankomst vast op film. Trilhandjes kun je tijdens een opname niet gebruiken. ;) Francien kwam uit de ambulance en zag Wina staan. En ineens: "hee, de rest is er ook!" Ook Alex, Maaike en Arjen kwamen ineens de poort uit.

En wat waren de zussen blij. Dolgelukkig. Het was zo machtig mooi om hier onderdeel van te zijn en dit was alleen mogelijk door de vrijwilligers van de Ambulancewens. De vrijwilligers die meegingen waren Jos en Erica; wat zijn zij ontzettend lief, betrokken en discreet. Geweldig!
Francien haar wens is uitgekomen; naar het nieuwe huis van haar kleine zusje. Het was een prachtige en ontroerende dag en wij zijn ontzettend dankbaar voor deze herinneringen. <3 Wij hebben Francien nog nooit zo gelukkig gezien.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens