op dit moment 21582 wensen vervuld 1643 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
img_161115_0245.jpg.jpg

21 augustus 2017

Een laatste wens ging in vervulling..

Op donderdag 10 november 2016 was het dan zo ver, de medewerkers van SAW stonden gepakt en gezakt met de ambulance voor de deur. Het begin van wat een onvergetelijke reis ging worden. Slechts enkele dagen hiervoor was de wens naar SAW uitgesproken en nu was alles al geregeld om een laatste keer een mis bij te wonen en te bidden in Lourdes. Wat een geweldige organisatie!

In een keer doorrijden naar Lourdes was niet mogelijk en te vermoeiend dus werd er nog een tussenstop gemaakt nadat we Parijs ruim achter ons hadden gelaten, om vervolgens de volgende dag opnieuw onze weg te vervolgen richting Lourdes.

Eenmaal daar aangekomen was het heel indrukwekkend om daar daadwerkelijk te zijn. Daar te kunnen bidden, om kaarsen aan te steken, de grot aan te raken en Lourdeswater te drinken.

Op zaterdag 12 november was er ook nog een speciale processie voor afsluiten van “het jaar van barmhartigheid” en het openen van “het pad van de troost”. Speciaal voor ouders die een ongeboren kindje hebben verloren was het op het einde van de processie ook mogelijk om de naam van hun ongeboren kindje te laten opnemen in het “Livre de la vie”. Wat een samenloop van omstandigheden want ook wij hebben een kindje verloren.

Het was een hele uitdaging voor Rob en Henk, de vrijwilligers van SAW, om de hele processie te volgen met het ambulance bed, want de processie ging steil bergop, op wegen met gaten en stenen. Maar niets was deze heren te veel, het zijn echt Toppers!!

Via deze link kan je de processie bekijken op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kkPfR2KaTxU

Het is indrukwekkend hoe professioneel en vertederend we werden behandeld door de vrijwilligers van SAW. We werden vanaf het vertrek tot de aankomst ontzorgd en hebben doordoor een onvergetelijk laatste wens gehad.

Ik wil ook al onze vrienden bedanken die ons voor en tijdens deze hele reis hebben gesteund.

Nogmaals bedankt stichting ambulance wens!

Met vriendelijke groet,

Diederik

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens