op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2a.8.jpg

9 augustus 2017

Genieten in de Zaanse schans

Zondag 30 juli heb ik een wens ingestuurd voor mijn moeder Anneke ,de volgende dag kreeg ik gelijk een reactie. We hebben telefonisch contact gehad met Stichtingambulance wens en we kregen meteen een datum wanneer haar wens in vervulling zou gaan, vrijdag 4 augustus!

Mijn moeder heeft een pittige tijd achter de rug maar heeft nog altijd een grote vechtlust. Helaas is ze enkele weken geleden komen te vallen en hierbij haar heup gebroken. Dit maakt het vechten moeilijker en is ze aan bed gebonden.

Vrijdag was het dan zo ver! Om half tien in de ochtend stond de ambulance voor de deur en stapten Jan en Reina uit. Mijn moeder vond het allemaal erg spannend maar Jan en Reina wisten haar meteen op haar gemak te stellen. Zonder al te veel moeite werd ze over getild op de brancard, daar gingen we met z'n allen. Kinderen en achterkleinkinderen gingen ook allemaal mee. De reis ging naar de Zaanse Schans. Mijn moeder heeft hier altijd veel foto's van gezien maar wilde er altijd al een keer in het echt naartoe. We hadden heerlijk weer en toen we aankwamen werden we op de foto gezet door een jongen die voor de Zaanse Schans werkt. We hebben even bij wat winkeltjes gekeken en daarna heerlijk in het zonnetje op het terras gezeten. We hebben een heel groot deel van de Zaanse Schans bekeken en Jan en Reina deden er dan ook alles aan om het mijn moeder zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen mijn moeder heeft hierdoor lekker kunnen genieten maar ook de rest van de familie! Wij willen Jan en Reina hier extra voor bedanken.

Toen we weer naar huis gingen liepen we langs de jongen die ons op de foto heeft gezet bij binnenkomst, hij gaf mijn moeder mooie foto's en kalanders cadeau! Ook mochten we gratis parkeren en werd ons koffie en thee aangeboden bij de winkeltjes. We zijn iedereen van de Zaanse Schans heel erg dankbaar, wat een mooi gebaar!

Nogmaals bedankt Stichting Ambulancewens! Groetjes Linda Schonewille

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens