op dit moment 21626 wensen vervuld 1647 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2.175.jpg

24 juli 2017

Vlieland

Gisterenavond is Siebe opgehaald bij het Hospice het Vliethuys in Voorburg door stichting Ambulance Wens, chauffeur Theo en verpleegkundige Ineke. We gingen met Herman papa en mama en ik en Theo en Ineke eerst naar Leeuwarden om daar een overnachting te hebben in het Bastilon hotel echt super! Dat onze ouders daar samen nog hebben kunnen overnachten geweldig mooi. Zondagochtend om 8.00 vertrokken richting Harlingen voor de overtocht naar Vlieland, daar wilde Siebe graag nog een keer heen, was daar ooit geweest voor zijn werk en Hans en Paul staan daar met de tent op camping Stortemelk! We werden opgewacht na een boottocht van 90 minuten door hun. Wat heeft Siebe/ papa en wij genoten , heerlijk in de tent met uitzicht naar buiten over de camping heen. Het regende af en toe maar dat deed niks af van het feit dat hij zo intens genoten heeft van deze bijzondere dag! Een dag met een lach en een traan en gouden randje, die voor de rest van ons leven meegenomen wordt mede mogelijk gemaakt door twéé fantastische vrijwilligers Theo en Ineke. Een diepe buiging voor deze dagen bedankt het was super en als tweede gouden randje deze dag werd ik (Esther) dochter van Siebe , ten huwelijk gevraagd door mijn lieve vriend Herman, Ineke en Theo waren daar ook getuige van kortom een hele fijne en mooie bijzondere dag.

Groetjes Esther Steensma

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens